Nieuwsoverzicht

Lees hier al onder nieuwsartikelen. Wil je op de hoogte blijven door middel van onze nieuwsbrief? Klik dan hier en vul je gegevens in. Wanneer we je gegevens ontvangen hebben, schijven we je automatisch in.

psychomotor_5_jaar.jpeg
Psychomotor 5 jaar!
Lees verder
portret_imke.jpg
Nieuwe collega!

Aangenaam, ik ben Imke. Ik houd van in beweging zijn. Ik doe aan kickboksen en vind het leuk om in de natuur te wandelen.

Sinds jongs af aan ben ik al geïnteresseerd in de gedragingen van mensen. Tijdens mijn zoektocht naar een studie wilde ik mijn sportiviteit combineren met psychologie. Want waarom alles alleen vanuit het hoofd benaderen als je lijf ook iets te zeggen heeft? Vanuit deze interesse ben ik gestart met de opleiding Psychomotorische therapie (PMT) aan de Hogeschool Arnhem en Nijmegen. Tijdens mijn studie heb ik mij voornamelijk verdiept in de doelgroep kind en jeugd.

PMT is een ervaringsgerichte therapie, waarbij je psychische obstakels door middel van bewegen inzichtelijk kan maken en kan experimenteren met nieuw gedrag. Tijdens de studie heb ik mijzelf geregeld in de spiegel aangekeken, om een therapeut te worden die oordeelvrij is en zich kan inleven in de belevingswereld van de ander.

In 2022 ben ik afgestudeerd en ben sinds januari in samenwerking met Psychomotor. Naast mijn werkzaamheden als therapeut geef ik les op de opleiding PMT van de Hogeschool Arnhem en Nijmegen.

Lees verder
kerstkaart.jpg
Psychomotor wenst u fijne feestdagen en een voorspoedig 2023
Lees verder
weerbaar-opvoeden-folder.jpg
Weerbaar opvoeden!
Lees verder
0-720x380.jpeg
Social run voor het goede doel
Hallo iedereen! Samen met team Reinier van Arkel neem ik van vrijdag 20 september tot en met zondag 22 september deel aan de Social Run: een non-stop estafetteloop van 555 km rondom het IJsselmeer om geld op te halen en aandacht te genereren voor het goede doel: ‘Maatschappelijk meedoen’ mogelijk maken voor mensen met een psychische aandoening en/of psychiatrische problematiek. Wil je ons steunen, klik dan op de onderstaande link:
Lees verder
Ruud-Pascal-Ontdek-je-Kracht-flyer-720x380.jpg
Training "Ontdek je kracht" !!
“Wil jij graag je fysieke- en mentale veerkracht vergroten?”
“Werken aan je persoonlijke ontwikkeling?”

3x zaterdag ochtend:
  • Persoonlijk leerdoel stellen
  • Waarden verkennen
  • Verdiepingsopdrachten
  • Fysieke (boks)challenges
Lees verder