Wie is Psychomotor?

Psychomotor is een Praktijk voor Psychomotorische Therapie (PMT) en trainingen met locaties in Den Bosch en Hedel. Psychomotor gelooft in een bewegings- en lichaamsgerichte aanpak bij uitdagingen op mentaal en emotioneel vlak. Er wordt geluisterd en samen met jou bekeken wat jouw hulpvraag of uitdaging is. Daar worden de oefeningen vervolgens specifiek op afgestemd, waarbij we altijd werken vanuit vertrouwen, rust, humor en plezier!

Wij zijn doeners

Albert Einstein zei het al: “Het leven is als fietsen. Om je evenwicht te houden, moet je in beweging blijven.” En als je dan toch tot stilstand komt, omdat je voor een uitdaging komt te staan of een persoonlijke valkuil te overwinnen hebt, gelooft Psychomotor dat we met alleen praten niet tot een oplossing komen. We willen je juist laten ervaren! Door je te verrassen met allerlei praktische oefeningen waarin we de uitdagingen in je dagelijks leven nabootsen, kun je je gedachten, gevoelens en gedrag begrijpen en leren beïnvloeden.

Ruud Haex


Psychomotorisch therapeut en trainer

Aangenaam, ik ben Ruud. Een doener. Van jongs af aan heb ik een passie voor bewegen. Waar ik als kind met een bal speelde, speel ik nu nog steeds mee in een voetbalteam, doe ik triatlons en fiets ik graag. Ik geloof dat mensen middels beweging op een natuurlijke manier dichter bij zichzelf komen. Ik daag anderen daar dan ook graag toe uit.

Mijn drive voor bewegen heb ik verder ontwikkeld en aangevuld met kennis tijdens de opleiding Psychomotorische therapie, Rots & Water, NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren en ACT (Acceptance and Commitment Therapy). Als Psychomotorisch Therapeut verzorg ik ook groepstrainingen ‘de-escalerend werken’, waar ik mensen leer omgaan met agressie op de werkvloer.

“Alles wat beweegt verandert”

Heb jij een hulpvraag of uitdaging die je graag met mij aan wil gaan? Dan ontmoet ik je graag!

Stuur dan een mail naar: ruud@psychomotor.nl
Of bel: 073-2080030

Wende den Braver


Weerbaarheidstrainer en IEMT-coach

Jouw eigen kwaliteiten, dromen, doelen en gedachten bepalen niet alleen wie je bent, maar ook wie je wordt. Als psycho-fysiek trainer/coach breng ik mensen letterlijk en figuurlijk in beweging en verbinding vanuit hun eigen kracht.

Na mijn opleiding HBO-SPW (sociaal pedagogisch werk) ben ik mijzelf verder gaan ontwikkelen tot psycho-fysiek trainer waarbij ik veel gebruik maak van de Rots & Water® methodiek en Verbindend gezag® & Geweldloos verzet. Daarnaast ben ik ‘licenced IEMT® practitioner’. Integral Eye Movement Therapy wordt met name ingezet in situaties waarbij mensen traumatische gebeurtenissen hebben meegemaakt die een grote invloed op hun leven hebben.

"You can discover more about a person in an hour of play than in a year of conversation. PLATO"

Neem direct contact met mij op...

Onze specialisaties

  • Psychomotorische therapie
  • Training ‘Ontspannen’ toegepast voor burn-out klachten
  • Training ‘Ontspannen’ toegepast voor met mensen met ASS
  • Weerbaarheidstrainingen met de ‘Rots en Water’ methode
  • Training omgaan met agressie
News message icon

Laatste nieuwsberichten